Kalsiumkloridi
Kalsiumkloridi
Toimitustehokkuutta, markkinoiden monimuotoisuutta, innovatiivista johtajuutta - kalsiumkloridi.

Kalsiumkloridi

Korkealaatuisen kalsiumkloridin luotettava toimittaminen tehtaiden ja terminaaliverkostojen kautta.

TETRA on eri kalsiumkloridilaatujen maailmanlaajuinen tuottaja. Tuotamme ensiluokkaisia tuotteita oman valmistusprosessimme ja korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta.

Käytämme raaka-aineina elintarvikelaatuista suolahappoa ja erittäin puhdasta kalkkikiveä toimittaaksemme kalsiumkloridia, jossa on hyvin vähän alkalimetalleja, rautaa ja muita epäpuhtauksia.

Tuotettamme on saatavana sekä kiinteässä muodossa valkoisina kalsiumhiutaleina että kirkkaana liuoksena. Kalsiumkloridi on kiinteänä aineena hygroskooppinen (imee itseensä vettä) mutta myös eksoterminen  kosketuksessa veden kanssa (luovuttaa lämpöä). Näiden ominaisuuksien ansiosta sitä voidaan käyttää monissa teknisissä sovelluksissa. Se on hyvin liukenevaa ja sekoittuu helposti muihin nesteisiin.

Miksi TETRAn -kalsiumkloridituotteita?

  • Tasa- ja korkealaatuinen kalsiumkloridi
  • Maailmanlaajuinen saatavuus
  • Toimitusvarmuus laajan logistiikkaverkoston ansiosta
  • OMRI -listattu; ISO 9001:2015 sertifioitu
  • Laaja valikoima alan johtavaa asiantuntemusta
  • 30 vuoden dokumentoitu kokemus

Kalsiumkloridihiutaleitamme ja nestemäistä kalsiumkloridia käytetään monissa teknisissä prosesseissa eri teollisuuden aloilla, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa, teollisuudessa, maataloudessa, tienpidossa sekä elintarvike- ja juomateollisuudessa.

Öljy ja kaasu - Viimeistelynesteet ja lisäaineet

Perustamisestaan vuonna 1981 lähtien TETRA on tarjonnut innovaatiota ja teknologista johtajuutta asiakkaiden tarpeisiin vastaavien nesteiden valmistuksessa. Olemme ainoa öljykenttäpalvelujen tarjoaja, joka valmistaa itse kalsiumkloridia ja raskaita suolaliuoksia, mikä takaa asiakkaillemme tasaisen laadun ja toimitusvarmuuden.

Lue lisää

Teollisuus

TETRA-kalsiumkloridi soveltuu monenlaisiin teollisiin sovelluksiin, kuten vedenkäsittelyyn, sellun ja paperin käsittelyyn, betonin kovettumisreaktion kiihdyttämiseen, polymeerien valmistukseen, kosteuden absorbointiin ja kaivosteollisuuden sovelluksiin.

Lue lisää

Maatalous

TETRAlla on kalsiumratkaisuista ja patentoidusta teknologiasta johdettu tuotesarja, jota käytetään maataloudessa. Elintarvikekäyttöön tarkoitetut kalsiumkloridituotteemme ovat 100-prosenttisesti vesiliukoisia, mikä on etu verrattuna heikommin liukeneviin vaihtoehtoihin, kuten kipsiin ja kalkkikiveen.

Lue lisää

Ruoka ja juomat

TETRAn kalsiumkloridi on korkealaatuinen suola, joka on suunniteltu elintarvikkeiden jalostukseen. Se on hyvin liukeneva ja se voidaan sekoittaa useimpiin elintarvikenesteisiin. Se täyttää kaikki tärkeimmät elintarvikestandardit, kuten FCC:n ja FAO:n, ja se on kosher-sertifioitu.

Lue lisää

Tie

TETRAn tuotteella on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se sopii erinomaisesti pölyn torjuntaan, päällystämättömien teiden kunnossapitoon ja tienpohjien vahvistamiseen uudisrakentamisessa.  Se on tehokkain yleisistä jäänpoistoaineista ja sitä käytetään lumi- ja jäänsulatusominaisuuksiensa vuoksi. 

Lue lisää

Valmistus

TETRA on johtava toimija markkinoilla  kalsiumkloridin valmistajana ja markkinoijana. Olemme luoneet terminaalien ja varastojen muodostaman toimitusverkostomme pystyäksemme vastaamaan luotettavasti tarpeisiisi.

Lue lisää